P�edkrmy
1. 120g Zeln� sal�t s mrkv�
2. 120g Pln�n� raj�e ( �erv�, niva )
3. 120g �unkov� rolka pln�n� k�enovou �leha�kou
4. 120g V�de�sk� p�rek s k�enem a ho��ic�
Pol�vky
1. 0,2l Dr�be�� v�var s nudlemi a j�trov�mi
knedl��ky
2. 0,2l Kulajda
3. 0,2l Staro�esk� zel�a�ka
4. 0,2l Bramborov� s houbami
5. 0,2l Hrachov� pol�vka
Hlavn� j�dlo
1. 200g Pe�en� ku�ec� steh�nka s mandlovou
n�divkou, ��ouchan� brambory s cibulkou
2. 200g Ku�ec� steh�nka po hor�cku (klob�sa, raj�ata, �ampiony),
brambory, du�en� r��e
3. 200g K�enov� om��ka, hov�z� maso, houskov� knedl�k
4. 200g Plze�sk� gul�, grilovan� klob�sa, houskov� knedl�k knedl�k
5. 200g Sv��kov� na smetan� s houskov�m knedl�kem, brusinkov�m
ter�em
6. 200g Selsk� vep�ov� ba�ta (pe�.vrabec, uzen� k�ta, �erven�
a b�l� zel�, variace knedl�k�)
7. 200g Selsk� vep�ov� k�ta ( variace knedl�k�, listov� �pen�t
)
8. 200g Zape�en� brokolice s uzen�m s�rem, brambory, zel.obloha
Mou�n�k
1. Ovocn� knedl�ky
2. �esk� kol��e
3. Jablkov� z�vin s o�echy
4. B�bovka
Z�kladn� menu - pol�vka nebo p�edkrm, hlavn� j�dlo nebo specialita,
mou�n�k - welcome drink (Becherovka nebo Slivovice), voda, pe�ivo,
jeden n�poj (1 pivo, nebo 2dc v�na, nebo 3dc nealko), k�va.
Folklorn� program (cimb�lov� muzika, uk�zky lidov�ch tanc�). Sestaven�
cel�ho menu dle p��n� z�kazn�ka.
Ka�d� 21 plat�c� host, pr�vodce a �idi� autobusu zdarma.